Katrien Schober

Katrien Schober is eigenaar van InMens Training en Coaching. Zij heeft jarenlange ervaring in het onderwijs als leerkracht en intern begeleider in het SBO en als ambulant begeleider bij een SWV. Al meer dan 10 jaar geeft zij succesvolle trainingen in het onderwijs. Haar werkwijze kenmerkt zich door de oprechte aandacht die ze heeft voor anderen, haar aanmoedigende en ondersteunende aanpak en haar maatwerk. Haar rijke ervaring met oplossingsgericht en systemisch werken maakt dat zij zeer goed kan afstemmen op de vragen van haar gesprekspartners. Ze biedt veel praktische handvatten aan mensen die zij traint en coacht, zodat het geleerde direct toe te passen is in de praktijk. Door haar realistische kijk en systematische manier van werken zorgt zij dat plannen leiden tot doeltreffende actie. Vertrouwen hebben in de groei en de oplossing van een ander is de basis van haar visie.

Karin Roza - van Maaren

Karin Roza – van Maaren is werkzaam als professioneel jeugdhulpverlener, trainer en coach. Zij is gespecialiseerd op het gebied van onderwijs en hulpverlening. De driehoek: kind, ouders en school staat hierin centraal. Karin heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen met gedragsproblemen en hun ouders en andere mensen die in het systeem van het kind een belangrijke rol spelen. Haar werkwijze kenmerkt zich door oprechte aandacht en verbinding met de ander. Naast iemand durven te staan en van daaruit te ondersteunen. Dit alles met een gezonde dosis humor.

Marit Buitendijk

Marit is gestart in de directe hulpverlening aan kinderen, jongeren en hun ouders. Ze heeft een brede werkervaring in verschillende sectoren: de Jeugdhulpverlening, het Kinderziekenhuis en de Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Zij geeft al jaren trainingen gericht op het opvoeden en opgroeien. Daarnaast is zij werkzaam als Gezinsbegeleider. De aanpak van Marit tijdens haar begeleiding en trainingen is ondersteunend, daadkrachtig en oplossingsgericht. Haar doel is bereikt als kinderen, leerkrachten en ouders weer in hun kracht staan. Ze geniet als ze ziet dat de kinderen succeservaringen opdoen en hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen en groeien!

Erik Hekkelman

Erik Hekkelman is werkzaam als trainer en coach. Hij heeft jarenlange ervaring als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs. Zijn werkwijze met kinderen kenmerkt zich door onderwijsaanbod op maat. Hij begeleidt zowel groepen als individuele leerlingen met een specifieke hulpvraag.
Oplossingsgericht en met een systemische blik staat hij voor betekenisvol onderwijs voor iedereen. In zijn contact en inhoud, en in zijn coachen en sturen is zijn hart voor onderwijs zichtbaar. Met humor en authenticiteit kan hij als geen ander aansluiten bij de vraag die er ligt en gezamenlijkheid creëren om de uitdagingen aan te gaan die er nog liggen. Vertrouwen is de basis, van daaruit gaat Erik op zoek naar de volgende stap.

Danny Dijkhuizen

Danny Dijkhuizen heeft veel ervaring in het onderwijs in het geven van sociale vaardigheidstrainingen en werken met het inzetten van kind- ambassadeurs in scholen. Zijn doel is dat ieder kind zich gezien en gehoord voelt en steun kan krijgen wanneer hij of zij dat nodig heeft. De stem van ieder kind telt. Daarnaast is Danny actief als inspirational speaker, vaak bij congressen/symposia met het thema Huiselijk Geweld en Kindermishandeling waar Danny voornamelijk doelt op hoe jij als mens het verschil kunt maken voor iemand die veel ingrijpende gebeurtenissen heeft ervaren. Hierbij neemt Danny het publiek mee in zijn eigen verhaal die hij storytelling achtige wijze vertelt. De doelgroep is vaak een mix van professionals uit het onderwijs, zorg en welzijn.  De expertises van Danny zijn; Verbinden, Sociale Vaardigheden/Persoonlijke Ontwikkeling (Veerkracht Versterken) en Coaching.

Debby Besteman - van Hoof

Debby Besteman – van Hoof heeft jarenlange werkervaring in de hulpverlening. Ze heeft met diverse doelgroepen gewerkt: preventief, crisis, detentie, dagbehandeling, internaat, thuis (met kinderen en ouders) en is rots en water trainer. De afgelopen jaren richt zij zich vooral op het geven van sociale vaardigheidstrainingen, opvoedondersteuning en onderwijs en heeft zowel ervaring met kinderen in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs. Bij InMens is zij werkzaam als GroeiKracht trainer.

Debby haar aanpak is doel- en kindgericht. Ze werkt positief en enthousiasmerend. Ze geniet ervan kinderen in hun kracht te zetten en ze te zien groeien in hun ontwikkeling. Door kinderen bewust te maken van het handige en onhandige gedrag dat ze laten zien vergroot ze hun zelfvertrouwen en bouwen ze samen verder. Voor Debby is het belangrijk dat kinderen op speelse wijze plezier met elkaar maken en van daaruit leren.

Ilona Lutgendorff

Ilona Lutgendorff heeft ruime werkervaring als leerkracht in het speciaal basisonderwijs, maakt deel uit van een ontwikkelgroep voor Positief Passend Onderwijs en is onderwijscoach binnen Passend Onderwijs. Haar werkwijze kenmerkt zich door oprechte aandacht die zij heeft voor anderen. Een waarnemende houding, talentgerichte benadering, kijken achter gedrag en systemische blik maakt dat zij goed op anderen kan afstemmen. Ze is in staat om breed mee te kijken en te denken over effectieve vervolgstappen t.a.v. de begeleidingsbehoefte van groepen en individuen.  Haar vertrouwen in de eigenkracht, de talenten en het oplossend vermogen van de ander kenmerkt haar aanpak. Het is haar passie en missie om kinderen en volwassenen hun eigen kracht te laten ervaren, vanuit hun eigen ‘ik’.

Theo Bruekers

Theo heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en als trainer en coach. Zijn werkwijze kenmerkt zich door zijn theoretische achtergrondkennis die hij op praktische wijze weet om te zetten. Vanuit verbinding, luisteren, open staan voor de ander en humor, geeft hij mensen op effectieve wijze inzicht in hun eigen processen en de onderliggende dynamieken die spelen tussen mensen. Theo werkt met groepen deelnemers in trainingen en doet daarnaast individuele coaching van ouders en kinderen. Ook werkt hij met het hele gezin aan het versterken van de gezinsdynamieken. Hij kan op systemische wijze jarenlange negatieve patronen die er spelen in korte tijd aan het licht brengen en doorbreken. In opleidingen, trainingen, workshops en coaching met Theo leer je door te doen en weet hij door zijn vele praktijkvoorbeelden mensen te inspireren.